Supa crema de legume

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi – 2 buc
  • cartofi – 3 buc
  • telina – 1/2 buc
  • busuioc proaspat – 910 frunze
  • pastarnac – 2 buc
  • dovleac de placinta – 200 g
  • usturoi – 34 catei
  • ceapa – 1 buc
  • ardei gras – 1 buc
  • ardei kapia – 1 buc
  • smantana vegetala – 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curatati, spalati si taiati cuburi toate legumele
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L Manual si setati pe modul de gatire High
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...