• curatati, spalati si taiati cuburi toate legumele
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L Manual si setati pe modul de gatire High
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii