Condimente iuti

Se amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare dupa care se omogenieaza bine comp

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana suc de lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri piper rosu
  • 1 lingurita piper negru
  • 1 lingurita sare fina

Mod de preparare

Se amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare dupa care se omogenieaza bine compozitia.


Se serveste la diferite fripturi.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...