Pentru sos unguresc ceapa se curata, se spala, se opareste, se indeparteaza apa. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei, cu 50 ml apa.
Pentru sos unguresc ceapa se curata, se spala, se opareste, se indeparteaza apa. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei, cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata si supa de oase. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand ceapa este bine fiarta, sosul se paseaza si se fierbe din nou, adaugand smantana, boia, sare dupa gust si, spre sfarsit, vinul.
Sosul unguresc se serveste cald, la preparate din friptura de vita, pasare, miel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii