1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne). 2. Se presara piper si usturo
1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne).
2. Se presara piper si usturoiul curat si presat si in final setoarna uleiul.
3. Toate acestea se amesteca bine si se lasa pina a doua zi,sau citeva ore inainte in frigider.
4. Sare se adaoga doar inainte sa se aseze pe gratar carnea.
5. Iar bucatule de carne sint bine sa nu fie prea subtiri taiate.
Pofta buna!
Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii