Marinata cu patrunjel si usturoi

1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne). 2. Se presara piper si usturo

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 capatina de usturoi
  • destul de mare
  • o cana de ulei
  • asa ca. 200ml(???)
  • ceva piper proaspat macinat sau zdrobit
  • dupa preferinta

Mod de preparare

1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne).

2. Se presara piper si usturoiul curat si presat si in final setoarna uleiul.

3. Toate acestea se amesteca bine si se lasa pina a doua zi,sau citeva ore inainte in frigider.

4. Sare se adaoga doar inainte sa se aseze pe gratar carnea.

5. Iar bucatule de carne sint bine sa nu fie prea subtiri taiate.


Pofta buna!

Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii