Marinata de iaurt, menta si limeta

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat. Sosurile marinate dau gust carnii,

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galetusa de 500 ml iaurt organic
  • 2 maini bune de menta proaspata
  • tocata
  • coaja si sucul de la 2 limete
  • 1 lingura seminte de coriandru
  • zdrobite
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • cateva linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat. Sosurile marinate dau gust carnii, pestelui si legumelor. In general procesul va determina si fragezirea carnii.



Alte retete recomandate:

Ravioli cu ciuperci, sos de smantana si friptura de vita

Letcho cu piept de pui, orez si sos thai

Sos de smantana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii