Sos curry

Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele si sarea. Se subtiaza apoi cu smantana, amestecand continuu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr smantana
  • 20 gr unt
  • 100 gr mustar iute
  • curry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele si sarea. Se subtiaza apoi cu smantana, amestecand continuu.
Se serveste langa diferite fripturi.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor

Rulada de porc

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...