Sos curry

Se pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul, coriandrul si cardamonul. Se amesteca bine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de cardamom pisat
  • 1 lingurita pudra de coriandru
  • 5 linguri piure gros de rosii
  • 1 lingurita pudra de ghimbir

Mod de preparare

Se pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul, coriandrul si cardamonul. Se amesteca bine si se adauga piureul de rosii si 3-4 linguri de apa. Se amesteca si se lasa la fiert in continuare timp de 30-40 de minute, amestecand des.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...