Sos de ceapa cu supa de oase

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • supa de oase - 300 ml sau 300 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita
  • ulei - 50 ml
  • faina - 50 ml
  • ceapa - 300 g
  • zahar - 10 g
  • otet - 10 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina dizolvata in cca 50 ml apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierb. Cand ceapa este fiarta se adauga otet, zahar, sare si se continua fierberea cca 5 minute.

Sosul de ceapa cu supa de oase se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

Exista multe variante pentru obtinerea acestei paste. Se poate prepara si cu gogosar in loc de ardei Kapia, sau, se pot...

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca