Sos de ceapa cu supa de oase

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • supa de oase - 300 ml sau 300 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita
  • ulei - 50 ml
  • faina - 50 ml
  • ceapa - 300 g
  • zahar - 10 g
  • otet - 10 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina dizolvata in cca 50 ml apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierb. Cand ceapa este fiarta se adauga otet, zahar, sare si se continua fierberea cca 5 minute.

Sosul de ceapa cu supa de oase se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...