Sos de hrean

Se curata hreanul si se da pe razatoarea mica, in loc bine ventilat si aerisit. Se adauga putin otet, zaharul, smantana, sare si se amesteca bine.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva radacini de hrean
  • sare
  • o lingurita de zahar
  • 2 linguri de smantana
  • putin otet

Mod de preparare

Se curata hreanul si se da pe razatoarea mica, in loc bine ventilat si aerisit.

Se adauga putin otet, zaharul, smantana, sare si se amesteca bine.


Se serveste cu friptura sau cu miel umplut.

Alte sosuri recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti sarati (crackers) cu seminte

Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...

Biscuiti sarati (crackers) cu seminte
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca