Sos de hrean

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina de hrean
  • 1
  • 5 pahare de zeama de carne
  • 1 lingurita faina
  • 80 gr unt
  • 1 jumatate pahar smantana
  • 20 gr miez de paine
  • 2 galbenusuri
  • 1-2 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin si se stinge cu un pahar de apa fierbinte. Se amesteca continuu si se adauga 80 gr unt, dupa care se rastoarna in vasul in care a fiert hreanul. Se adauga smantana si miezul de paine, dupa care se trece printr-o sita. Se adauga galbensuurile batute si otetul, se mai lasa sa dea un clocot la foc mic si se condimenteaza.


Se serevste cald.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Vinete impanate Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca