Castravetele, ceapa, tarhonul, caperele (sau ciupercile) se toaca foarte marunt. Se amesteca toate cu galbenusul de ou rascopt si presat cu dosul lin
Castravetele, ceapa, tarhonul, caperele (sau ciupercile) se toaca foarte marunt. Se amesteca toate cu galbenusul de ou rascopt si presat cu dosul lingurii de lemn. Se toarna, picurand, 5 linguri ulei, 3 lingurite zeama de lamaie si coaja rasa de la o jumatate de lamaie. Se adauga un praf de sare si se amesteca totul pana sosul se ingroasa putin.
Se serveste langa fripturi.
Alte retete:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti