Sos de macris

Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina. Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit. Turnati peste ingrediente s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • 400ml supa de pui sau de zarzavat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa
  • 4 linguri cu varf macris proaspat taiat
  • 1 lingura otet de mere
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina.

Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit.

Turnati peste ingrediente supa de zarzavat sau de pui, otetul si amestecati incontinuu, pentru a nu se forma cocoloase.

Lasati sa fiarba 5 minute la foc potrivit, dupa ce ati adaugat si frunzele de macris, taiate cat mai marunt. Condimentati cu sare si piper. Treceti sosul fierbinte prin sita metalica, maruntind bine funzele.
Turnati-I peste preparatul din miel, oaie sau berbecut, sau serviti-l separat.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti rustici umpluti cu mere

Biscuiti rustici umpluti cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni