Sos de macris

Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina. Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit. Turnati peste ingrediente s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • 400ml supa de pui sau de zarzavat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa
  • 4 linguri cu varf macris proaspat taiat
  • 1 lingura otet de mere
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina.

Rumeniti-o 3 minute la foc potrivit.

Turnati peste ingrediente supa de zarzavat sau de pui, otetul si amestecati incontinuu, pentru a nu se forma cocoloase.

Lasati sa fiarba 5 minute la foc potrivit, dupa ce ati adaugat si frunzele de macris, taiate cat mai marunt. Condimentati cu sare si piper. Treceti sosul fierbinte prin sita metalica, maruntind bine funzele.
Turnati-I peste preparatul din miel, oaie sau berbecut, sau serviti-l separat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii