Sos de marar

Se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu apa calduta. Se amesteca in sos mararul tocat, zeama de lamaie si galbenusul frecat. Se adauga putina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de marar verde
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura unt
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu apa calduta. Se amesteca in sos mararul tocat, zeama de lamaie si galbenusul frecat. Se adauga putina sare. Se mai poate adauga in sos si putina smantana.
Acest sos se foloseste la preparate culinare din carne tocata.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Chiftele

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide