Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat.
Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat pentru a nu se forma cocoloase. Se amesteca continuu. Se adauga smantana, otet, supa de oase, zahar, sare, marar si se continua fierberea cca 17 minute.
Sosul de marar se serveste cald, la rasol (vita, pui, peste), etc.
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj