Sos de ou

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat vinul, apoi coaja de lamiie si sarea si se pune la foc mic, se amesteca continuu pina se ingroas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • ¾ pahar vin alb
  • ¼ din coaja unei lamii
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat vinul, apoi coaja de lamiie si sarea si se pune la foc mic, se amesteca continuu pina se ingroasa. La primul clocot se ia de pe foc si se adauga zeama de lamiie dupa gust.
Se serveste la conopida, sparanghel sau la diferite budinci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...