Sos de usturoi cu oua

Se piseaza bine usturoiul, se amesteca cu galbenusurile, se adauga sare si se freaca bine. Se toarna uleiul treptat, ca la maioneza, apoi se adauga ze

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 catei de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se piseaza bine usturoiul, se amesteca cu galbenusurile, se adauga sare si se freaca bine. Se toarna uleiul treptat, ca la maioneza, apoi se adauga zeama de lamaie si se freaca pana devine ca o pasta.
Se serveste cu pui fript.

Alte retete:

Pui la punga

Aripioare de pui la cuptor

Pui la gratar

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...