Sos englezesc

Se pun toate ingredientele intr-un vas, apoi se fierb, amestecand continuu. Separat, se amesteca zeama de la 1 lamaie cu 50 ml coniac si o bucatica d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita vin alb
  • 1 lingurita apa
  • zeama de lamaie
  • 50 ml coniac
  • 1 bucatica zahar cubic

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas, apoi se fierb, amestecand continuu. Separat, se amesteca zeama de la 1 lamaie cu 50 ml coniac si o bucatica de zahar cubic. Se incalzeste, apoi se flambeaza amestecul. Dupa ce s-a stins, se amesteca cu cealalta compozitie si se mai fierbe sosul 5 minute.


Se foloseste la fripturi de vita. Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui Mancare de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide