Sos marinat pentru legume si fructe

Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta. Optional se poate adauga o jumatate de

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 parte ulei
  • 4-5 parti vin alb
  • piper
  • foi de dafin
  • ghimbir
  • rozmarin
  • menta
  • 1 jumatate lingura miere

Mod de preparare

Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta. Optional se poate adauga o jumatate de lingura de miere.


Se foloseste la marinarea merelor, a anghinarei, a ciupercilor, a telinei, napilor, guliilor etc.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Chiftele Rulada de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide