Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri de faina. Se trece sosul fiert, pri
Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri de faina. Se trece sosul fiert, prin sita, se afauga un pahar de vin, in care s-a topit caramelul, pe foc. Se pune apoi sosul pe foc mic si la final se adauga mustarul, sarea si piperul, dupa gust.
Se serveste langa carnea de vanat.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti