Sos pentru vanat

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri de faina. Se trece sosul fiert, pri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri zahar
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri faina
  • 1 pahar vin rosu
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri de faina. Se trece sosul fiert, prin sita, se afauga un pahar de vin, in care s-a topit caramelul, pe foc. Se pune apoi sosul pe foc mic si la final se adauga mustarul, sarea si piperul, dupa gust.


Se serveste langa carnea de vanat.

Alte retete:

Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide