Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga mustarul, verdeata fin tocata, castrave
Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga mustarul, verdeata fin tocata, castraveciorii tocati si scursi, caperele si sare dupa gust. Se amesteca totul si se serveste.
Acest sos se serveste langa fripturi, salate si legume.
Alte retete:
Legume la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Salata greceasca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii