Sos vanatoresc din carne de vaca si iepure

Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr jambon
  • 250 gr carne vaca
  • 1 morcov
  • 350 gr bucata carne de iepure
  • 1 pahar vin alb
  • 3 pahare zeama de carne
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2-3 linguri vin

Mod de preparare

Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se lasa la inabusit. Se sareaza, pipereaza si se adauga patrunjelul tocat, foaia de dafin si se lasa pe foc 2 ore. Apoi se adauga o lingura de pasta de rosii si 2-3 linguri de vin si se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot.


Se serveste cald.Alte retete:

Piftie de curcan Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii