Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se la
Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se lasa la inabusit. Se sareaza, pipereaza si se adauga patrunjelul tocat, foaia de dafin si se lasa pe foc 2 ore. Apoi se adauga o lingura de pasta de rosii si 2-3 linguri de vin si se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot.
Se serveste cald.Alte retete:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.