Sos vinegreta

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 2 oua fierte
  • 100 gr mustar
  • 2 gr piper
  • 50 gr otet
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare si 2-3 linguri de apa.


Se serveste la fripturile reci, de vanat.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...