Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare
Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare si 2-3 linguri de apa.
Se serveste la fripturile reci, de vanat.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii