Sos vinegreta

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 2 oua fierte
  • 100 gr mustar
  • 2 gr piper
  • 50 gr otet
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine, se adauga sare si 2-3 linguri de apa.


Se serveste la fripturile reci, de vanat.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide