Ulei cu paprika

Uleiul cu paprika se foloseste la gratar, peste, cartofi, salate, popcorn, paste sau la paprikas. Pentru acest ulei aveti nevoie de boia de ardei si ulei de floarea soarelui sau de masline.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri paprika (boia de ardei)
  • 2 cani ulei de floarea soarelui sau de masline

Mod de preparare

Uleiul cu paprika se foloseste la gratar, peste, cartofi, salate, popcorn, paste sau la paprikas. Pentru a prepara acest ulei se pune paprika intr-o sticla si toarna uleiul peste.  Lasa sticla intr-un loc intunecat pentru o saptamana. Scutura sticla din cand in cand.


Uleiul cu paprika se foloseste la gratar, peste cartofi, salate, popcorn, paste sau la paprikas.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

21

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...