Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de
Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. Dupa 3-4 minute se scot si se adauga la sosul care intre timp a inceput sa fiarba, se pune branza rasa, iar dupa ce sosul a inceput sa clocoteasca, se pune menta, sarea, piperul si celelalte condimente. Se lasa la racit timp de 10-15 min
Se serveste separat la spaghete, cu vin alb dulce sau demidulce (de preferat Pinot Gris sau Muscat Ottonel de Murfatlar)
Tare mult imi plac retetele Laurei Adamache. Multumesc si pentru aceasta reteta,...
Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascavalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj