Paste cu sos

Pastele cu sos sunt ideale pentru o masa de pranz sau cina, deoarece se fac foarte usor, sunt gata in cateva minute si se savureaza cu mare placere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu sos

Ingrediente

  • 200 g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zarzavat
  • 1/2 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • apa
  • patrunjel

Mod de preparare

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.
Intre timp pregatim sosul: calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt. Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul. Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu. Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos. La sfarsit condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.
Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!!!!!!!!


Putem servi pastele cu sos si cu un adaos de sos iutel de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc