Pastele cu sos sunt ideale pentru o masa de pranz sau cina, deoarece se fac foarte usor, sunt gata in cateva minute si se savureaza cu mare placere.
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.
Intre timp pregatim sosul: calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt. Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul. Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu. Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos. La sfarsit condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.
Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!!!!!!!!
Putem servi pastele cu sos si cu un adaos de sos iutel de la Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii