Sosul de carne tocata este o garnitura excelenta in special pentru spaghete, dar poate fi folosit si la un soufle de cartofi, de exemplu.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea. Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute.
2.Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (sau faina) cu putina apa si se adauga la sos. Se lasa sa se ingroase.
Sosul de carne tocata se serveste impreuna cu spaghete sau cartofi.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcProbabil că unii se plictisesc de introducerile reţetelor, considerând că e musai să trecem direct la produs, ceea ce...
Gem de prune
Comentarii