Pentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper. Poate fi servit cu diverse paste.
Pentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper. 1 pahar de vin alb se pune la fiert la foc domol, se adauga patrunjel, ceapa, usturoi si ciuperci tocate fin. Dupa 20 de minute, se adauga sare, piper si o lingura de ulei. inainte de a fi servit, sosul se ingroasa cu 50 gr. de unt si cu o lingurita de faina.
Sosul italian poate fi servit cu diverse paste.
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj