Ketchup iute la borcan

Pentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, punem sucul in cratita, adaugam sase aspirine.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg de rosii mari
  • sase aspirine
  • 2-3 frunze de telina
  • cimbru
  • tarhon
  • patru sau cinci ardei iuti.

Mod de preparare

Pentru acest ketchup iute 5 kg de rosii mari se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, se unge o cratita cu ulei, punem sucul in cratita, adaugam sase aspirine, 2-3 frunze de telina, cimbru, tarhon, patru sau cinci ardei iuti. Se fierbe compozitia timp de doua pana la trei ore pana scade, apoi se adauga 250 g zahar, o lingura de sare, o lingura de piper si doua linguri de mustar dizolvat in jumatate de cana de otet. Se mai dau cateva clocote, apoi se toarna in sticle largi la gura, punem cate o aspirina deasupra, legam bine sticlele si le asezam sub paturi, timp de doua pana la trei zile.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide