Pentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, punem sucul in cratita, adaugam sase aspirine.
Pentru acest ketchup iute 5 kg de rosii mari se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, se unge o cratita cu ulei, punem sucul in cratita, adaugam sase aspirine, 2-3 frunze de telina, cimbru, tarhon, patru sau cinci ardei iuti. Se fierbe compozitia timp de doua pana la trei ore pana scade, apoi se adauga 250 g zahar, o lingura de sare, o lingura de piper si doua linguri de mustar dizolvat in jumatate de cana de otet. Se mai dau cateva clocote, apoi se toarna in sticle largi la gura, punem cate o aspirina deasupra, legam bine sticlele si le asezam sub paturi, timp de doua pana la trei zile.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti