Mujdeiul cu pasta de tomate este un sos foarte delicios si usor de preparat. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca pana se obtine o pasta.
Mujdeiul cu pasta de tomate este un sos foarte delicios si usor de preparat. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca pana se obtine o pasta. Dureaza mai mult de 2 minute, ca eu acolo ma opresc si inca nu am obtinut pasta.
Dupa ce se obtine pasta, se toarna apa minerala putin cate putin, pana se obtine un sos. Se poate pune mai mult sau mai putin,depinde cum va place.
Mujdei cu pasta de tomate se serveste la mancarurile cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii