Ragu este un sos simplu de preparat dar si foarte gustos. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se pun cateii maruntiti de usturoi la calit cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga rosii din conserva si zaharul. Se lasa la fiert 15-20 de minute, pana se ingroasa, apoi se adauga inca o lingura de ulei si busuiocul.
Ragu se serveste cu paste sau ca sos pentru pizza.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii