Ragu este un sos simplu de preparat dar si foarte gustos. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se pun cateii maruntiti de usturoi la calit cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga rosii din conserva si zaharul. Se lasa la fiert 15-20 de minute, pana se ingroasa, apoi se adauga inca o lingura de ulei si busuiocul.
Ragu se serveste cu paste sau ca sos pentru pizza.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti