Sos bernaize

Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi adaugam 300 ml de bulion.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 100 g unt
  • 300 ml apa
  • 300 ml de bulion
  • zeama de la o jumatate de lamaie.

Mod de preparare

Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi adaugam 300 ml de bulion si lasam sa fiarba incet, fara sa clocoteasca, pentru ca astfel sosul se taie.


Inainte de a servi la sosul bernaize se adauga zeama de la o jumatate de lamaie.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata

O banala rulada poate fi un desert cu adevarat delicios si deloc migalos. Daca la inceput imi era frica sa pregatesc rulade,...

Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea