Sos de rosii

Se pun intr-o tigaie untul, ceapa tocata si usturoiul si se lasa sa se caleasca bine. Se adauga pasta de rosii, faina, apoi se toarna, treptat, supa d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 2 cesti cu supa de carne

Mod de preparare

Se pun intr-o tigaie untul, ceapa tocata si usturoiul si se lasa sa se caleasca bine. Se adauga pasta de rosii, faina, apoi se toarna, treptat, supa de carne si se amesteca pe foc pana se ingroasa putin. Se trece sosul prin sita si se adauga, dupa gust, sare si piper.
Se serveste langa fripturi, legume si paste.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare cu sos de rosii

Chiftele

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...