Sos de tomate pentru salate

Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se b

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri otet
  • 3 linguri ulei
  • 1-2 linguri bulion sau 2 linguri suc de rosii
  • 1 jumatate lingurita miere sau zahar pudra
  • sare
  • piper pisat

Mod de preparare

Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se bate sosul cu furculita si se toarna apoi peste salate.


Sosul se foloseste la diferite salate de legume.

Alte retete:

Ciorba radauteana Curcan umplut Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...