Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se b
Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate lingurita de miere sau zahar pudra. Se bate sosul cu furculita si se toarna apoi peste salate.
Sosul se foloseste la diferite salate de legume.
Alte retete:
Ciorba radauteana Curcan umplut Placinta de dovleac
Cand strang multe albusuri, ma tot gandesc si razgandesc ce pot sa fac cu ele. De data aceasta am facut aceasta delicioasa...
Prajitura cu fructeIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa