Sos dulce acrisor

Se amesteca otetul, zaharul, sosul de rosii si apa. Se pune vasul pe foc la fiert. Se adauga amidonul si se amesteca pina se ingroasa. Se adauga uleiu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/3 cana otet
  • 1/2 cana zahar
  • 4 lingurite sos de rosii (bulion)
  • 3/4 cana apa
  • o lingurita ulei
  • 2 lingurite amidon amestecat cu apa

Mod de preparare

Se amesteca otetul, zaharul, sosul de rosii si apa. Se pune vasul pe foc la fiert. Se adauga amidonul si se amesteca pina se ingroasa. Se adauga uleiul.

Se mai poate adauga la sos ananas si un ardei verde.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!