Sos Marinara

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp d

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg rosii in bulion
  • 250 ml vin rosu
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp de o ora, la foc mic, amestecandu-se din cand in cand.
Se foloseste la diferite preparate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide