Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin separa
Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie
bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin
separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga
pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,
foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.
Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.
Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj