Sos pentru friptura

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin separa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kilograme - Rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei grasi rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei kapia
  • 1
  • 5 kilograme - Gogosari
  • 4-5 bucati - Ceapa
  • Usturoi dupa gust
  • putina apa

Mod de preparare

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie

bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin

separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga

pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,

foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.

Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide