Sos pentru friptura

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin separa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kilograme - Rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei grasi rosii
  • 1
  • 5 kilograme - Ardei kapia
  • 1
  • 5 kilograme - Gogosari
  • 4-5 bucati - Ceapa
  • Usturoi dupa gust
  • putina apa

Mod de preparare

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie

bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin

separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga

pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,

foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.

Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de conopida cu carne de curcan

Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...

Salata de conopida cu carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca