Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.
Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia de pe foc si se lasa citeva minute.
Se pune deasupra peste piure.
Cantitatile sint dupa gust,la o portie 3 linguri de pasta de rosii,6 catei de usturoi, 1/2 legatura de marar.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti