Bors cu perisoare

Borsul de perisoare este o mancare satioasa si gustoasa, preferata de toti mici si mari.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un os de vită
  • 2 litri de apă
  • 1 litru de borş din tărîţe de grâu
  • o ceapă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 1/2 kg de carne macră de vită (ulterior va trebui tocata)
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou + 1 glabenus
  • sare
  • piper
  • 2 roşii
  • pătrunjel verde
  • smântână

Mod de preparare

Alegeti un os de rasol cu maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Periodic indepartati spuma.

Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea macra prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos.

Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smântâna, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.


Puteti servi cu verdeata proaspata, pusa deasupra si-sau ardei iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii