Bors cu perisoare si orez

Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Curatati legumele, spalati-le foarte bine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un os de vita
  • 2 litri de apa
  • 1 litru de bors
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 kg de carne macra
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • smantana

Mod de preparare

Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa. Curatati legumele, spalati-le foarte bine, tocati-le, si dupa o ora de fierbere a osului adaugati legumele tocate. Dati carnea prin masina de tocat, adaugati orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sare si patrunjel verde. Omogenizati bine compozitia si faceti perisoare mici, pe care le fierbeti in supa din care osul a fost scos. Acriti cu borsul fiert separat, dregeti cu smantana, in care ati pus un galbenus crud, puneti verdeturi si acoperiti vasul.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide