Bors cu pui

Bors cu pui este o reteta delicioasa de bors.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g pui(tacam)
  • o ceapa
  • 2linguri zarzavat de la borcan(morcov
  • telina
  • marar
  • patrunjel
  • ardei gras)
  • 500ml bors
  • o lingura pasta de tomate
  • 100g fidea
  • o lingura ulei
  • sare
  • un cartof

Mod de preparare

-se fierbe carnea, dupa care se adauga ceapa taiata marunt, zarzavatul si cartoful taiat cuburi; se continua fierberea
-se adauga uleiul, borsul, pasta de tomate si pastele fainoase; se mai lasa aproximativ 10minute la foc mic
-se potriveste de sare

Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h


cu ardei iute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos