Bors cu pui

Bors cu pui este o reteta delicioasa de bors.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g pui(tacam)
  • o ceapa
  • 2linguri zarzavat de la borcan(morcov
  • telina
  • marar
  • patrunjel
  • ardei gras)
  • 500ml bors
  • o lingura pasta de tomate
  • 100g fidea
  • o lingura ulei
  • sare
  • un cartof

Mod de preparare

-se fierbe carnea, dupa care se adauga ceapa taiata marunt, zarzavatul si cartoful taiat cuburi; se continua fierberea
-se adauga uleiul, borsul, pasta de tomate si pastele fainoase; se mai lasa aproximativ 10minute la foc mic
-se potriveste de sare

Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h


cu ardei iute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...