Bors de cartofi

Morcovul,patrunjelul,pastarnacul si ceapa se taie marunt si se pun la fiert cu 1.5l apa.Dupa 20 minute se pun cartofii taiati cuburi,se adauga sare,ve

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • 1patrunjel
  • o ceapa
  • leustean
  • patrunjel si marar verde
  • 4 cartofi
  • o telina
  • 1dovlecel
  • 1pastarnac
  • 2ardeii grasi
  • 4rosii
  • sare
  • unt
  • orez
  • 1.5l apa
  • bors

Mod de preparare

Morcovul,patrunjelul,pastarnacul si ceapa se taie marunt si se pun la fiert cu 1.5l apa.Dupa 20 minute se pun cartofii taiati cuburi,se adauga sare,verdeata tocata si leusteanul,se lasa sa fiarba si cand sunt foarte fierte se acresate cu bors dupa gust.
cu ardel iute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...