Cartofii se taie in cuburi mari si se pun la fiert in 3l de apa. Dupa ce au inceput sa fiarba se pune morcovul, patrunjelul radacina si ceapa taiate c
Cartofii se taie in cuburi mari si se pun la fiert in 3l de apa. Dupa ce au inceput sa fiarba se pune morcovul, patrunjelul radacina si ceapa taiate cubulete. Se adauga delicatul, rosiile (bulionul) si sare dupa gust. Dupa 10 min. se adauga spaghetele si borsul proaspat, se aduce la clocot, dupa care se reduce focul si se sparg ouale, punandu-le in locuri diferite ale oalei. Dupa ce se pun ouale nu se va mai mesteca in oala! Se adauga patrunjelul si leusteanul taiate marunt.
Fierbinte, cu smantana dupa gust
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa