Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercil
Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercile spalate, taiate feliute,se introduc in oala cu legumele si se lasa sa fiarba incet.Cand toate legumele s-au fiert se toarna borsul cald.Se mai lasa 2clocote.se adauga verdeata tocata.
Dupa preferinte,fierbinte sau rece
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti