Bors de ciuperci

Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercil

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g ciuperci
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1ceapa
  • patrunjel si marar verde
  • 2ling cu arez
  • 1/2l bors
  • 1.5l apa

Mod de preparare

Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercile spalate, taiate feliute,se introduc in oala cu legumele si se lasa sa fiarba incet.Cand toate legumele s-au fiert se toarna borsul cald.Se mai lasa 2clocote.se adauga verdeata tocata.
Dupa preferinte,fierbinte sau rece

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos