Bors de crap rapid

Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capul si coada de la crap
  • 2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura orez
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mijloc se pastreaza pentru prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind pestele este gata (15-20 minute). Se adauga verdeata
Se poate servi fierbinte sau rece

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide