Bors de dovlecei cu marar

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smintina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. dovlecei
  • 1 buc. rosie
  • 1/4 l bors
  • marar verde
  • sare
  • 2 linguri smintina
  • o lingurita orez

Mod de preparare

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smintina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...