Bors de dovlecei dres cu smintina

Se pune la fiert in apa ceapa taiata foarte marunt cu morcovul si patrunjelul taiati subtire. Dupa ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovl

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 2 dovlecei mari
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita unt
  • 1/2 lingurita faina
  • smintina
  • sare
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Se pune la fiert in apa ceapa taiata foarte marunt cu morcovul si patrunjelul taiati subtire. Dupa ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati bucati, sarea, patrunjelul, mararul si rosiile fierte separat si strecurate. Se lasa sa fiarba la foc incet. Cind dovleceii sint aproape gata, se adauga faina amestecata cu untul si se mai lasa sa dea citeva clocote.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...