Bors de fasole

Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 1 fir de praz
  • 2 morcovi
  • 300 gr piept de pui
  • 1-2 ardei capia
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 300 ml suc de rosii
  • bors
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat de seara, iar a doua zi dimineata se pune la fiert. Dupa aceea, se lasa la scurs intr-o sita si se acopera cu un capac. Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu pieptul afumat. Se adauga fasolea si 4 l de apa. Se lasa totul pe foc mediu, la fiert. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, bors si se condimenteaza cu sare, piper si boia.


Se serveste cald.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca