Bors de fasole boabe

Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa. Se pune apoi in alta apa fierbinte cu morcovi si patrunjel radacina. Cand fasolea es

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • frunze de leustean
  • 3 rosii
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa. Se pune apoi in alta apa fierbinte cu morcovi si patrunjel radacina. Cand fasolea este aproape fiarta,se adauga sare,rosiile curatate de pielite si seminte,taiate marunt,cadite de ceapa verde tocate,leusteanul si se fierbe in continuare. Cand fasolea este foarte bine fiarta,se acreste cu bors dupa .

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...