Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. A
Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat restul ingredientelor. Afumatura nu este obligatoriu sa fie aceeasi,poate pune fiecare ce doreste, ideea e sa fie afumata carnita.
La final adaugam borsul, mai lasam sa dea intr-un clocot si la final patrunjelul. Pofta buna!
Se serveste calda cu paine de casa.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa