Bors de fasole cu marar

Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa, dar se pune alta tot fierbinte. Se adauga morcovul si patrunjelul intreg, p

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 gr. fasole boabe
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • 1 litru bors
  • o cana bulion
  • marar
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa, dar se pune alta tot fierbinte. Se adauga morcovul si patrunjelul intreg, precum si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul si verdeata taiata marunt. Se lasa sa dea totul impreuna citeva clocote, dupa care ciorba e gata.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa